Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



tirsdag 19. mars 2013

Tromsø fuglhundklubb's jaktprøve



Da har vi vært i Tromsø i helga på jaktprøve. Va så heldig at æ fikk kose med Trohornet's Vilje igjen. Hun og Frida skulle også stille i VK under helgens prøve. De lyktes desverre ikke. Men vi ønsker lykke til under NM vinter til helga, og da med NRK i lag med seg. NRK vil lage en reportasje av Frida og Vilje.  Kjempe artig!


Æ og Petite skulle og stille i VK. Og æ var ganske så spent på hvordan det skulle gå for hun har jo ikke vært på prøve på ei stund. Men frøkna var i konkurranse modus med en gang hun kom ut av bilen ved terrenget. Artig at ho e så til de grader glad i å konkurrere :) Her e vi etter endt dag med 2 VK kvalik. JUHU! :)

Dag 1. Kvalik
For å si det mildt så va æ veldig spent. VK e jo ganske nytt før oss to. Og æ skulle gå mot gode hunder på partitet mitt. Men den som intet våger, intet vinner :) Etter denne helga så e ikke VK så skremmende lenger før oss :p hehe...
Petite jobba godt og fnt sin fugl under kvalifiseringa på lørdag, og under dagens slipp, så gikk hun fra å være plassert som nummer 3, til å rykke opp til nr 2. Dermed 2 VK. Da va æ glad. Men trur ikke det sank orntlig inn før dagen etter ka ho egentlig hadde fått til :) Et nydelig vær i fjellet i dag.




Dag 2. Semifinale
DA var ikke æ så nervøs/spent som dagen før :p
Under semien, så gikk ho godt sine 2 slipp, og kom sæ videre til finalen. JUHU :) Fra lunch og utover til dagens slutt var det et dritt vær uten like... Men vi sto an av :)



Dag 3. Finale!
I dag var man litt mer spent en dagen før. Men hadde ingen forhåpninger. Men Petite leverte og gikk godt, å fikk være med til siste slutt. Så æ e veldig godt fornøyd med helga og Petite's prestasjoner! Ho viser at ho e god, og kan måle sæ med det "voksne" garva gutta :D Hehe....

Under semien og finalen i går så var æ aleina kvinnfolk i lag med de her guttan, så da e det fint at man har fått utlevert snakketøyet på riktig måte :) Ska nåkka til i flekkan for å stoppe kjæften på de her mannfolkan ;) hehe...


Og så ikke minst så må æ takke han Morten så mye for at han sa ja til å stille Black for meg på søndag. Æ va nok mer spent på hvordan det ville gå med de to en med oss. Men Black hadde funka veldig bra og de to endte opp med en 2 AK. HURRA! Dåkker e god! Nok en gang, tusen takk for at du stilla han!


Black sin kritikk:
556445 :) På tungt føre jakter Tower i utmerket fart, stil og aksjon. Bruker vind og terreng på en utmerket måte i god kontakt med fører. Finnes i stand. På tur opp går Tower på til ny stand. Når fører kommer til letter rype presist foran Tower, som er rolig i oppflukt og skudd. Utreder ok. Har senere gjentatte ganger sjangser på ryper.
Tildeles en flott 2 pr. AK

Så med andre ord så har vi hatt ei kanon bra helg! Men flotte premier og godt selskap.

Nu går vaskemaskin for fullt her, så man har rene klær for i morgen bærer det avgårde til Andenes og NM vinter. Det gledes.

Snart er det påske, og min lille familien blir nok en gang samlet igjen, det blir fint. Håper på godt vær og kansje tid til en tur på hytta med guttan mine. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar