Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



onsdag 6. mars 2013

Nytt år nye muligheter

Ja ser at man har vært sløv å skrive her i det siste ja.... Jaja, her kommer det litt påfyll :)

Petite begynner å komme i god form igjen nu etter valpekullet. I januar dro valpene til sine nye hjem. Trohornet's Runa dro til Borkenes, og Trohornet's Canon D7 dro til sør trøndelag. Håper dere koser dere med de søte små, like mye som vi gjorde. Gleder mæ til fortsettelsen.
Trohornet's Sjef ble værende i kennelens eie, men satt bort på for til et ungt flott par. De er veldig flink med han. Gleder mæ til vi ska for alvor begynne treninga med han etter hvert :)

Men nu er det vinter sesong, og hundene er klare for litt prøver. Petite blir stilt i VK neste helg i Tromsø. En oppkjøring til NM vinter helga etter. Gleder mæ til å endelig etter SÅ mange år med deltagelse, at VI ska få delta på NM. JUHU, ka spent æ bli den morran :p

Black Tower er meldt på i AK begge helgene om vi ryker ut i VK. Håper å få stilt han også, for han er god nu :) Ellers blir det Gallok prøven på oss i vinter. Har bestandig hatt løst til å deltatt på den prøven. Så i år blir det ikke bare med praten. Og til sist så blir det siste prøven på Saltfjellet som vanlig.

Her er en liten film fra et fuglarbeid som hundene hadde her om dagen. Black og Petite på snille vinter ryper

Her er noen bilder også. Litt dårlig kvalitet siden de er tatt med tlf.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar