Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



fredag 12. oktober 2012

Noen bilder av de små

                                                   Se ka nusselig!

Da har "småttisan" fått opp øyan og begynner å bli veldig aktive og man begynner å se forskjellige personligheter blant dem! Som den sort/hvite tispen (som vi kaller Only), hun er veldig gløgg og våken, følger veldig med..

                                                    "Svartskinnan" :))


                                                           Søta












       




2 kommentarer:

  1. Veldig søte valper! Minner meg om da Ristin (engelsksetteren jeg vokste opp med) fikk valper og vi kosa, kosa, kosa :)
    Litt trist når valpene skal videre til sine nye hjem, men du har jo fler på gang så da går det nok bra.

    SvarSlett
  2. Ja ikke sant de er nydelig :) Når valpene er 8 uker, så er man ganske så fornøyd og glad at de kommer til sine nye hjem. For etter 8 uker så krever de så mye mye mer, og med et stort kull så er det vanskelig å følge opp alle av det de trenger.
    Men klart det er mange ganger vemodig og litt trist når de reiser.
    Dette her kullet er ikke mitt,men man blir jo like mye glad i dem. Og æ har allerede funnet et par "favoritter" oppi kassen.
    Så blir nok kansje litt vemodig denne gange og. Men har man en god magefølelse med de som skal kjøpe, så går det som regel bra!
    Ja rundt den 15 november kommer mitt kull til verden. Det bli kos. Men vet av erfaring at når januar kommer og alle er reist, så har man fått nok valper for en stund ;))

    SvarSlett