Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



lørdag 20. oktober 2012

Dyktig jeger!

Black imponerte stort i dag på fjellet etter storfugl. Det her er nytt for han og det var hannes første møte med storfugl. Men gutten fiksa den jobben bra. På litt bar frost og litt gjennomslag så jobba han fint først i medvinds søk, med god reviering og terreng dekkning. Lite fugl å se, men en god del markeringer viser jo at der har jo vært fugl. Var jo bare å finne den.

Etter noen timers gange tok vi en matbit og roa ned. Vi var jo oppe før hanen var tenkt å tørne ut :)
Vi går litt lenger opp på retur og det viste sæ å være smart, for over ei myr sto plutselig Black å titta inntenst opp en åskam. Vi hørte fugl kjefta og smatl veldig, og æ var sikker på at det var en tiur. Da det var frosset mp myra så turte vi ikke gå over den,men gikk rundt heller. Og jaggu da vi kom nermere så vi ei stor flott røy som letta. Litt for langt skuddhold. Men Black han sto der komplett i ro da ho fløy. Dyktig! Han fikk utrede, for så inn og få en real klapp og ros fordi han var flink.
                                               Black speider etter storfugl

Vi fortsetter og Black jobber som en helt. Dette syns han var gøy! Etter en times gange ca så beynner han å jobbe på noe, og før æ har sakt at han trekker an på noe, så går han i stilfull stand. Vi begynner å gå opp, og opp kommer det en stor tiur. :) Bom...Bom... Og nok en bom.... Å tiurn filrer og flyr sin vei. Men gud før et syn, og før en flink hund!!

En nydelig dag i fjellet med litt snø i luften et par ganger. Men en flott temp, ikke for varmt og ikke for kaldt. Dette frister for gjentagelse snart! Æ vil ha stor tiur i sekken...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar