Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



mandag 15. oktober 2012

Flinke hunda!






Før et nydelig høst vær vi har. Man vil jo bare være ute på fjellet og i marka da. Og når man er heldig å ha en turnus på jobb, så gir spille rom for å dra på litt turer :)
Til helga ska æ reise til Sverige på fasan jakt med alle 3 hundene. Det bli fint.

Petite jakter godt selv om ho er litt hormonell om dagen :)) Gud hø gjør mye rart... I dag har ho for første gang tygd sundt noe på sine 2,5 år. En kinderegg leke, så heldigvis ikke noe store greier. Og i går hadde ho prøvd sæ inn på badet igjen for å hente do kosten igjen.... Den tull sjura :D
Ho syns orrfugln e litt stor og røsslig å aportere,men ho gjør det. Men da går ho før hodet, hehehe... :) Som dåkker ser.










 
Black er også veldig flink å jakte. I dag var han veldig flink. Han tok stand, og gikk på sammen med mæ til rypene lettet. Komplett i ro under skudd. Sprang ut for å aportere. Da han fant den tok han stand nært på den. Tipper det var fordi rypa var ikke dau. Når æ sa aport da æ kom til, så tok han den. Dyktig.
Og mobilen lå i bilen, så bildet ble tatt av han og rypa litt seinar.
Æ må kjøpe mæ et lite kompakt kamera å ha på lommen. Det blir nu litt bedre bilde en med tlf. Gidder ikke ta stor kamera med på tur når man ska jakte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar