Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



torsdag 3. november 2011

Norsk Derby

Kongsvold en arti og flott opplevelse som gikk i oppfyllelse. Vi var noen spente ekvipasjer som dro ned til dovrefjell. 100 mil en vei for å gå i fjellet med hundan... Mulig vi en smule små gal som driv med den her sporten. Men herregud for en sund sport med mye frisk luft og vær. Dro nedover noen dager i forveien for å få trent litt i terrenget med hundene før start. I år var vist føre der bra grunnet MYE nedbør i sommer og høst. Som oftes er reinlaven tørr og veldig tøffe for labbene til hundene, men i år var det veldig bløtt og hundan så vel som oss sklei på det der. Men det var mykt og greit.
De første dagene var det klar vær og nydelig med minus grader. Veldig fint å gå i fjellet da.

Fredag var kvalifiseringen, og vi var uhyre spente. Æ hadde slipp nr 3, og æ merka nervene godt. Det var snø i luften, og ganske surt å kaldt. Vi hadde uflaks og pådro oss en god del minus i første slipp. Men vi fikk være med videre til et slipp til. Petite gikk greit da også,men hadde små marginer å gå på, så da makker støkka ei rype di siste sekundan før kobling, så var det over for oss... Surt var det,men sånn er det. Bedre lykke neste år med "svart skinnet".

Lørdag stilte æ i UK, og var heldig å få se flere moskuser den dagen. Premie ble det også, 2 UK. Petite hadde et kanon arbeid. Ho sto langt ut i litt rar stand, og æ sa til dommer at ho sto rart og usikkert. Da vi nærmet oss, tverr vendte ho 180 grader og spikret i sikker stand. Reis og komplett i ro i oppflukt og skudd. Dyktig hund!





Vanvittig med reinlav.



Fin trenings dag i nydelig vær og terreng.



Pointer veggen på Hjerkinn Fjellstue på Kongsvold.



En lystig og spent gjeng dagen før dagen :-)




En trivelig pointer mann som hadde god peiling på rasen og blods linjer.



Noen heftige snø elinger i flekkan fredag.


Fikk sett mange flotte moskuser siste dagen. Vanivittige store dyr!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar