Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



lørdag 5. november 2011

Når Black spiser ting han ikke skal....


Black har vært dårlig et par dager nu med oppkast og ikke matløst. Og når han IKKE vil ha mat, ja da e det noe galt fatt, for det har ikke hent før... Han e jo et sånt mat vrak til vanlig. Så æ va spent på formen hanne da æ kom hjem fra nattevakt i morrest. Å gutten hadde spydd igjen. Feber ok, men han hadde drukket lite vann løpet av natta. Her var det bare ringe dyrlegen for nu begynte æ bi bekymra før han, nekta spise i 2 dager...

Plukket dritt i hundegårn i morrest, og så der at det var noe som linget på teppe/matte bit i en. Så min teori er at han har spist noe sånt som plager han. Ringte dyrlegen og fikk time 11.30. Han kunne ikke kjenne noe, og han hadde ikke typisk "noe i vomma eller tarmene" smerter eller oppblåst, men vanskelig å si siden han ikke har ultralyd apparat. Han fikk ei antibiotika sprøyte og æ fikk beskjed om å se det ann 3-4 timer, om ingen bedring så va det bare å kjøre han til Bodø på dyreklinikk. Så da var det bare å dra hjem og koke vann, ris og ordne til kylling, for her sku det prøves etes etter 3 timer. Vanna han frem til han skulle bys mat. Og veit dåkker han glefste i sæ alt sammen :-)) JUHU! (Ikke så mye mat, men han ville i allefall ha)
Æ velger tro at det er et godt tegn, antibiotikaen virka! Så nu ligg han her på stue gulvet å sover søtt. Men det må jo være noe som har rotnet inni han for det lukter ubeskrivelig JÆVLIG!

Så nu håper æ det snur rette veien så æ kan begynne fore han opp igjen. Han har tapt sæ veldig i vekt de her dagene....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar