Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



søndag 6. november 2011

Når Black spiser ting han ikke skal... Del 2

Ja nu har vi vært igjennom et døgn med mye tanker og leting etter det minste lille positive tegn hos gutten. Black har fått i sæ nu det siste døgnet 1 liter vann æ kar sprøytet i han. Og det va tydelig at såpass måtte han ha for den svake dehydreringa skulle forsvinne.
Han har også spist 3 fikseboller fordelt utover hele dagen i dag, og alt det her har han holdt på heldigvis. Men mat løst eller drikke lyst selv fins ikke...

Black er litt mer kvikk i dag, inviterte til lek til Petite i formiddag. Det var godt å se han litt i mer "sitt gamle jeg"

Nu e æ spent på morra dagen. Vi kjøre til Bodø nu fordi æ har sovet utrolig lite nu i 3 døgn grunnet nattevakte på jobb. I går turte æ ikke sove siden han var så syk. I natt gikk det greit fordi æ hadde Black med som trengte påfyll av vann. Å så i dag da, da har æ rett og slett ikke fått sove nåkka grunnet tanker som svirrer i hodet...
Han mye nu på en gang desverre... Men men... Det ordne sæ nok!

Nu har æ sovet 1 time på sofaen, og det gjorde godt, så bli kansje ikke kjøreturen så tung.. Vi ska møte på klinikken ved åpnings tid, så kryss fingran for oss, og æ håper før alt i verden at æ får han med mæ hjem i morra i god behold!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar