Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



tirsdag 1. mai 2012

Sesongens siste jaktprøve

Vinter sesongen er over, ka i guds navn skal vi finne på nu?? Hehe... :) E vel nok å gjøre fremover ja.
Vi har hatt en god sesong med mange premier, både mine og valper fra kennelen :) Trohornet's Vilje til Odd Brede og Frida har gjort det veldig bra i vinter, hun fikk først på sesongen 1x3 AK, ført av Odd. Så i helgen stilte Frida Vilje på Altevann, og gjett om dem fikk 100% premiering denne helgen :) Lørdag fikk æ melding om 2 AK. Og søndag kom det en tlf fra en stolt fører, 1 AK. Gjett om æ ble glad. Vilje hadde 3 fuglarbeid denne dagen, og ho hadde gått som et fly hele dagen på bly tungt føre. Andre hunder slakket av løpet av dagen,men ikke Vilje, ho fortsatte i sitt samme tempo. (hørt selv fra dommer)
Vilje fikk 6 i jaktlyst denne dagen, og det e sterkt levert av en så ung hund. Vilje er etter Spidi og E-Exsirius :)
                                             Trohornet's Vilje med premiene sine i vinter :)

Gratulerer nok en gang! Trohornet's Vilje vurderes parres på neste løpetid som kommer til høsten. Her er det først til mølla for det er stor rift om KV valper nu :)

Black er i siget, så det var synd sesongen var ferdig nu :) Men vi kommer sterkere tilbake til høsten :) Han fikk en 2 UK i vinter på Arnøya, med MYE ryper. 2 fuglarbeid, 1 med røys og 1 uten.
                                                   Lykkelig over 2 UK :)

Så stilte vi på Saltfjellet, og jaggu gikk han ikke kanon bra også her, fant sin fugl og behandlet den med klasse! Partiet fikk orkester plass, og han var kanon god. En spontan sekundering hadde han også denne dagen. 1 UK.... IHA. Kongsvold her we com! Har meldt på til Norsk Derby, og gjett om vi skal være klare til da!
                                               Bildet fra 1 UK på Saltfjellet.

Petite har også imponert stort i vinter på bly tungt svømmeføre fikk ho 100% premiering på Senja prøven. 1x3 AK og 1x2 AK :) Natt til søndag snødde det rundt 30 cm, og 50% av deltagerne som var påmeldt trakk sæ på søndags morgen pga all den ekstra snøen som var kommet løpet av det siste døgnet. Æ tenkte, vi prøver.... E da kommet hit for å stille. På tampen av dagen, men første dag av løpetid, så fikk hun en 3 AK. Gjett om æ ble glad. Ho jobba som en helt, og ho imponerte mæ veldig. Bilder fra helgen.

                                         Litt mye snø kan man si :) Dette bildet er fra søndag :)





Under NM vinter gidder æ ikke skrive noe, for det ligger lenger ned i bloggen. Men hun fikk jo der 1 AK med skadet og sydd fot :) Imponere og imponere den bikkja, og gøy e det.
Vi har stilt i 3 VK på tampen av sesongen,men uflaks. I VK er marginene små, og det skal ikke mange minuser til før det er rett ut. Første start var på Arnøya, da ble ho slått i fugl, og dommern syns ho startet litt forsiktig. Kansje ho merka at æ var nervøs?
Under helgens siste prøve på Saltfjellet så gikk det ikke veien på fredag. Da bestemte æ mæ for å ettermelde Black i UK fordi vi var kastet ut av kvaliken. Men det var ikke plass, sa da valgte æ prøve på nytt i Sverige på 1 dagers VK. Der ble vi slått i fugl i første slipp, og gikk videre til neste runde. Her gikk hun bra, men det var 6 andre som kom i fugl, og dermed ingen sjangs mere.
Æ hadde gleden av å gå på samme parti med Kyrre Olsen denne helgen også. Vi fikk 1 AK sammen under NM. Denne karen står det respekt av, han Kyrre er 81 år og farter rundt som oss og stiller enda på prøver :) Tenk å være så heldig å kan gjøre sånt i en sånn alder og være så sprek :) Her er noen bilder av som æ har fått fra Kyrre.
                                                   Glade over 1 AK begge to :)


                                                            
 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar