Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



mandag 14. mai 2012

Orrleik

Orrhanene er rimelig fokuserte på en ting nu i disse tider... Og da må man jo bare benytte sjangsen å få tatt litt bilder av dem under orrspellet deres. Æ dro ut en kveld med en ting for øyet nemlig orrfugl :)
Disse bildene er tatt ganske tidlig på kvelden, og denne karen lå og sola sæ i kvelds sola helt ved veien og nært havet. Var bare flaks at æ fikk øye på han. Han var veldig venn, så æ fikk noen gode bilder av han :) Senere på kvelden fikk æ tatt flere bilder av noen andre gutter og annet....... Se lenger ned...

                                                              Flott fugl

  Her er klokka 23.15 ca, og det spellet orrhaner over alt. Stilt og fredelig ute. Gikk bort etter veien og kom over 3 orrhaner som speller på veien og på marka. Gudfader kor dem herje.... Ikke merker de mæ heller,men æ tar ingen sjangser og smyger på alle 4 bort etter marka for å komme nærmer, hehehe.... Æ e veldig glad for at det bor kun en person lenger opp, sånn at det ikke er så mange som ser mæ der æ kryper og smyger på alle fire :)) Merket at det var veldig kaldt ute. SÅ rart der man kryper på alle fire på ei våt mark, hahaha... Men ka gjør man ikke for å prøve komme nærmere for å få bedre bilder... :)

Plutselig kommer det en harepus hoppende på marka bortenfor, han så litt morsom ut der han hadde bytta pels farge litt her og litt der :) Han merket mæ heller ikke :)

Litt dårlig bildet, fordi det begynte bli velig mørkt ute, og den linsen æ hadde på er ikke den beste når det begynner å bli mørkt ute..
Etter enda en stund og litt lenger kryping på marka kommer det en mikkel springende mot oss på marka. Han derimot fikk tefeten av mæ rimelig kjapt... Og æ tenkte" crap" nu skremmer han bort orrhanene, MEN der tok æ feil.... Om de merket at han allerede hadde mat i flabben sin eller om de er så forstyrret at de ikke har vett til å bli redd han??.... Æ vet ikke... Men en artig opplevelse... Og de fløy ikke, og han mikkel var ikke langt unna den ene orrhanen da han sprang over veien.. Det så ut som han hadde en kråke eller en ravn i munnen sin.

                                      Ser dere harepusen som hopper forbi oppe til høyre?   

                              Her tar han sjangsen og springer forbi tross at æ sitter der å tar bilder..

                                           Pussig at ikke orrhanen flyr lenger unna.....

Da æ kom til bilen igjen kl 01, så skjønte æ koffør æ frøs så veldig på fingrene fordi det var nemlig -2 ute :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar