Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.onsdag 16. april 2014

Røver ungan vokser :)Røver ungene vokser godt, og snart er de klare for å reise til sine nye hjem! De er nu 6 uker gamle. De spiser godt, leker og koser seg ute når det er vær til det. I går hadde vi besøk av fotograf, og det var en morsom opplevelse. Ungan var så flinke!


Er dem ikke flotte? Vi har 3 gutter ledig som ikke har fått nytt hjem enda. På dette bildet over, så er det nummer 2 fra venstre, og han med blisset mellom de 2 sorte tispene.


De ledige guttene på dette bildet er de 3 fra høyre etter den røde tispen. Litt vanskelig å holde sæ i ro under fotografering :) Hehe... Men det gikk overraskende bra og greit :)


Cool as Ice er en kraftplugg, som er flott i kroppen og livlig :) Han er lik sin mor i avtegnene på kroppen. En sort flekk ved hale feste.


Så er det Lord Magic, en skjønn skapning med sort hode, og mange sorte flekker på kroppen. Han er veldig god av seg, og kontakt søkende.

                                            Lord Magic og søster Back Dimond


Og den siste flotte gutten heter Winter, og er like livlig og flott som de andre. Han har sort hjerteformet flekk
 på venstre side. Valpene er leveringsklare 1 mai :)


                                                 Lord Magic og Orkan


Med dette ønsker vi alle en god påske!

For interesse for valp ta kontakt med meg på tlf 41463304 eller mail trohornet.wanja@gmail.com


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar