Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



lørdag 22. september 2012

Derby oppdatering

Det ble en kort karriere for oss i derbyen i år. Vanskelige forhold og vanskelig fugl var vel mye årsaken til at mange røy ut i kvalifiseringen. Det var totalt 60 hunder som kunne gå videre til semifinale,men bare 49 klarte å komme dit. Ønsker alle venner og kjente lykke til i dag i semien!
Vi våknet til klarvær og -7 grader. En herlig dag i fjellet.

For Black sin del syns æ han jobba bra. Men i første slipp fikk han allerede 2 minus fordi makker støkket først 1 rype, så 1 til på samme plass. Dermed hadde han 2 sjangser i første slipp og ble rangert etter 1 runde som nummer 8 eller 9.
I 2 slippet var det nesten ikke vind drag i luften. Black søker opp mot mæ og blir borte bak en haug. Æ tenkte det var rart at han ikke kom frem, så æ gikk litt ned til venstre for haugen, og der kom det opp en stegg. Så æ regner med han hadde en kort stand. Så dermed var det 1 minus til i dette slippet, og totalt 3 minus og utgår.
Sånn er det i derby, harde bud. Men har hatt en fin tur likevel, og Black gikk godt under trening de 2 dagene der nede. Sånt biotop hefter ikke på fart og søk :))

Her er noen bilder fra turen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar