Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.fredag 27. januar 2012

Sola er her :)

Herlig eller? En flott kald dag i fjellet. Og det er rart kor lett og glad man blir til sinns når man ser sola igjen :) selv om æ syns denne mørletids perioden ikke har vart så lenge fordi det har vært så fine farger og lys på himmelen nesten hele tiden. Så blir litt feil av å til å kalle det mørketid syns æ.
Føret i dag var ganske tøft, skare som ikke bar hundene, og det gjorde det vanskelig for dem å ha fart.Men de jobbet bra tross føret. Black var i dag preget at han hadde rota sæ brot dagen før. Da stakk han i søk og glemte av å følge med. Så da var han "alene" ca 30 min før han fant tilbake. Gud ka han skreik.
Dette vistes på fjellet i dag, han var redd og på passende på hvor æ var. Så kansje det begynner å virke litt så han skjønner at han MÅ holde kontakt selv om det er fugl i området.

Fine sola som vi e så glad i :) Om en mnd tid blir det fantastisk vakkert og herlig å gå her igjen når solen er enda lenger oppe i gangen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar