Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



tirsdag 5. april 2011

JUHU, 1 UK og Artic Cup bill.

Kommet hjem etter en veldig trivelig helg på Andøya NM vinter. Kanon godt KV-lag klinte til å tok gull, HURRA. Gratulerer med kanon god prestasjon!

Det var et grusomt vær i helga der ute på Andøya,men enkelte ryper var det å se. Noen lette på vingene og vanskelig for hundene. Men Petite klarte det på siste slipp... Fant en rype, og tok en stilfull stand. Hun reiste presist og var ro i oppflukt og skudd. HURRA!!!! 1 UK i boks og artic cup billetten også i boks. Bare 10 dager igjen til den spennede prøven. Blir vel litt nerver på fredags morran der oppe ja. Håper man klarer å ha stang inn og komme til finalen ;-)

Kritikken lørdag:
Petite går i et veldig godt søk i fin fart og stil. God kontakt. Utover dagen fortsetter hun sitt meget gode søk. Senere i siste slipp fester Petite stand. Reiser villig på komando. Rolig i oppflukt og skudd. Utreder greit. Petite har i dag vært en meget god hund og får sin fortjente 1 UK.
4, 5, 6, 4, 4, 4. 4 presisjon. 5 reising. Slipptid 60 min.

Kritikken søndag:
Petite legger opp til et utmerket søk i stor fart fart og flott stil i god kontakt med fører. Revierer anvist terreng på en glimrende måte. Sjans på fugl.
Petite viser oss gjennom hele dagen et yppelig søk uten å lykkes i dag.
5, 5, 6, 4, 4, 4. Slipptid 70 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar