Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



mandag 14. mars 2011

2 UK i Lofoten

Æ har vært i Lofoten på første jaktprøve med Petite. Det var ei flott helg. Lørdag viste Lofoten sæ fra den vakre siden med sol og nydelig terreng. Fjelltoppene helt hvite som dere ser på bildet :) Lørdags morgen var vi klar for første UK start. Det vistes på ho at det var første gang ho var med på det her. Æ syns ikke ho hadde det søket ho bruker ha. Men ho fant en rype og tok en stilfull stand. Endte med et komplett fuglarbeid. Skortet litt på søket og ble tildelt 2 pr. UK. Godt fornøyd med den ja!
Her er kritikken for lørdag:
I motvind går Petite med god fart, fin stil. Aksjon kraftig. Utover slippet dekker Petite det anviste terrenge meget god intensitet. Fortsetter senere sitt meget gode inntrykk. Stand. På ordre reiser Petite villig og presist. Enkelt rype, og er komplett rolig i oppflukt og skudd.
Tildeles en velfortjent 2 pr. UK i dag
4,4,6,3,4,4. Fuglebehandling, presisjon 4, reising 5. HURRA!

Søndag var været fint på morgenen og utover formiddagen før det begynte å snø. Petite viste veldig godt at ho hadde høstet mye erfaring fra dagen før. Så da viste ho sæ litt mer "vanlig" i terrenget. Vi gikk hele 75 min i håp om æ komme i fugl. Men desverre så var den ikke å finne i våre slipp... Men en god hund som jakta selv om været endret sæ og ble litt utrivelig.
Kritikken for søndag:
Petite jakter med meget god fart, lett energisk stil, og meget høy intensitet i god kontakt med fører. Viser oss gjennom en lang dag på tildels tungt føre at hun behersker ulike vindforhold og retninger, og både åpent .... og bjørkeskog. Petite holder motivasjonene oppe hele dagen. En triivelig, lettført og ivrig unghund som i dag ikke kommer i fugl.
5,5,6,4,4,4.

Nu glede vi oss bare til Vannøya om 2 uker!

I morgen er gordon setter valpene 3 uker, og det kommer nye bilder av de da. De første er begynt å klatre over valpekassen. Så i morra blir det å sette opp valpe grind.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar