Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.fredag 5. november 2010

Serbia = Garantert ny tur :)

Kommer hjem fra en fantastisk fin tur i Serbia. Sett og opplevd vanvittig mye. Æ som ikke er så bereist i det store utland er imponert over hvor mye man har fått sett og opplevd der nede. Et fantastisk folkslag som gir av det dem har og litt til...
Møtte og ble kjent med mange fantastiske folk. God mat hadde dem også. Kan i grunn ikke si æ spiste et eneste måltid som ikke smakte godt...
Masse mais åkre over alt. Frukten hang på trærne og blomstrene var enda nydelige farger på.. Så denne høsten har æ egentlig opplevd høstens fine farger 2 ganer. Først her hjemme og så der nede.. Nydelig.

Var heldig å være med på den aller første jakt dagen på fasan. En tåkete morgen gikk vi til jakt klubben i Turija. Mange spente jegere møtte opp. Her ble man delt inn i grupper og alle på gruppen fikk skyte 1 fasan hane hver. Etter jakta skulle det bli duket for en felles stor middag.

På vårt lag var det to hunder fra Avaline kennel, Hidra (min søte venninne) og Hasko. To flinke hunder som ikke hadde vært med på fasan jakt før,men klarte oppgaven fint for da klokken var 10 så var jakta over. Da hadde alle fått skutt hver sin fasan. Dyktige hunder og jegere.
Så da var det bare å gå tilbake og få servert et nydelig måltid. Å gjett om det var godt. Først en god kraft suppe laget av mange forskjellige sorter grønnsaker og flere typer kjøtt. Så fikk vi kjøtt av flere slag servert med masse gode grønnsaker. Dessert ble jaggu også, en slaks rullekake på serbisk vis :) Takk for en minnerik da alle sammen. Stort for en person som mæ ;)

Mange fine dager ute på feltet sammen med Dragoslaw og Zlatko. Vet ikke kor mange bilder æ har av fasaner som hundene fant og tok stand på. Preppelits (queil) var det også der på feltet, disse jakter dem også på.
To kennler var vi å besøkte der, den andre var Golo Brdo, også veldig trivelige og snille mennesker. Luka var en skøyer og hyggelig kar med fine store hunder. Skal ikke fortelle høyt hva som ble jaktet der ;) hehe..

Siste dag (kald nydelig høst dag med frost på bakken) sammen med Dragoslaw og Zlatko fikk vi være med dem på jaktprøve, det de kaller working test. Men stort sett samme viset der på den prøven som vi har her hjemme. Vi kjørte tidlig avgårde til Padej. Vi måtte over en kanal for å komme dit. Å djeses den "ferga" vi skulle over med. Litt skeptisk ja.. Det var en liten flåte som gikk over, dradd med en ur liten båt av noe slag... Men det gikk nu greit over begge veier, hehe... Hadde ikke reis med den om det hadde vært litt vind nei.
Der var det også tradisjon med å spise etter prøven. Også der fikk vi et nydelig måltid, en slaks gulasj med villsvin kjøtt,fantastisk godt.

Som dere ser, en fin tur som frister til gjentagelse!

2 kommentarer:

  1. Heisann :) D va nu på tide du kom dæ hjem. Ser på bildan og les ka du skriv så frøkta æ førr at faren e stor førr at du muligens emigrer førr godt. Å DET vil vi ikke ha nåkka av ;))
    Flotte bilda må æ sei, å når æ les d her, så skjønna æ jo at du har hatt en utruli flott opplevelse :))

    Klæm fra mæ (Bente)

    SvarSlett
  2. Jättefina bilder Wanja

    SvarSlett