Velkommen til Trohornet's kennel

Trohornet's kennel ønsker å avle gode jakthunder med de fantastiske egenskaper en vorsteh og pointer skal ha.



søndag 6. mars 2011

Kjendis :-)


Vi har hatt besøk av reporter fra Avisa Nordland, og i går var vi i avisen og på nettet. http://www.an.no/nyheter/article5516589.ece
Gordon Ramsey er kjendis :-) Må bare poengtere at denne skrotten var hardt medtatt da vi kom hjem her fordi han hadde blitt tatt med keisersnitt, og var full av anestesi. Det er ei tøff påkjenning og en tøff start. Gordon var en stor flott valp på 420 gr. De som kjenner til rasen vet det er stor flott valp. Hadde han ikke vært en tøffing så hadde han aldri overlevd det her, uavbrutt hva han koster.
Og nederst på siden i artikkelen ligger det komentarer og svar! :-)

Alle valpene fikk sin første ormekur i dag. Gordon setter valpene har fått opp øynene, og GR e like etter. Han er en kvikking i kassen, og for de som vil se det har muligheten til det, bare gå inn på youtube og skriv "Trohornet" i søkefeltet, da finner dere han :-))

Det er enda noen gordon setter valper ledig. Så er det bare ta kontakt. Når de er blitt ei uke eldre så ska æ filme de og legge ut på nett :-)Så selv om du bor langveis fra og har lyst på valp, men syns det er langt å reise, fortvil ikke. For du har mulighet å se dem likevel på nett :-)) Kan det bli bedre?

Ha en fin dag alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar